Verjaardag mama // 50!

Home / OVERIG / Verjaardag mama // 50!
Verjaardag mama // 50!

Wow, de vakantie is nog maar net begonnen en ik weer nu al niet meer welke dag het is. Gisteren kwam mijn photodiary van deze week online, omdat ik er toch echt van overtuigd was dat het gisteren zondag was, waar gaat het mis?

Maar vandaag een artikel die ik al veel langer wou plaatsen maar waar ik maar geen tijd voor had om de foto’s van uit te zoeken. Op 8 juni was mama jarig en werd ook zij eindelijk 50 jaar, een groot feest! Er kwamen meer dan 70 mensen, we hadden als idee om iedereen op de foto te zetten met een snor, een bril of een baard die ze uit mochten zoeken. Sowieso is het leuk om al terug te zien wie er allemaal geweest waren, maar hoe verzin je nou weer iets redelijk origineels om iedereen mee op de foto te zetten? Toevallig toen ik erover aan het brainstormen was zag ik een foto van de DYTG met Sanne & Lisa voorbij komen en dat bracht tot dit resultaat haha.

Het was een geslaagde dag, ik heb die dag toch nog best weinig foto’s gemaakt en vooral heel weinig gefilmd. Maargoed natuurlijk moet ik hier nog een artikel over maken hih!

(ik heb trouwens geen idee hoe de mensen die op de foto staan hier over denken, dat ze nu op mijn blog staan, maar ik denk dat nog geen 1/4de deel maar weet van mijn blog haha).

Leave a Reply

Your email address will not be published.