Outfit / Better an oops than a what if

Home / Fashion / Outfit / Better an oops than a what if
Outfit / Better an oops than a what if

Processed with VSCO with a6 preset

Vorige week kwam er een outfitartikel online met sneeuw, ik ben nog steeds zo blij met die foto’s! Nu zou je misschien denken dat de sneeuwfoto’s kouder waren om te maken dan de foto’s in dit artikel, maar dat is niets is minder waar. Ik sprak laatst met Myrthe af om fijn weer eens een dagje foto’s te maken. We gingen naar het strand en naar het bos, maar terwijl wij naar de locatie toe fietsten, kwamen we langs een plek met perfecte lichtinval. Dat werd dus de locatie van deze outfit!

Eerst nog even over hoe enorm koud ik het vond, het waaide hard en ik denk dat het bijna een gevoelstemperatuur was van -10 graden. Het maken van foto’s in de sneeuw was hier niets bij! Maar gelukkig was het het waard want ook met deze foto’s ben ik weer enorm blij. Ik draag hier niet een hele bijzondere outfit maar ik draag wel mijn favoriete rokje waarop ik een tijdje heb moeten wachten voordat ik hem eindelijk aan kon (echt een vrouwending; dingen te klein kopen op de hoop dat je er in gaat passen).

Processed with VSCO with a6 preset

Hoed – Milaan / shirtje & vest – kringloop / rokje – C&A / schoenen – Dr. Martens

Wat vind jij van dit enorm koude weer? Zou jij ook in de kou foto’s gaan maken?

Leave a Reply

Your email address will not be published.