Review – nieuwe Twinmarkers/alcoholmarkers Action

Home / Creative / Review – nieuwe Twinmarkers/alcoholmarkers Action
Review – nieuwe Twinmarkers/alcoholmarkers Action

IMG_5705

Yeay, ik heb ze! De nieuwe dozen met Twinmarkers van de Action! Al eerder schreef ik een review over de alcoholmarkers van de Action en dat bericht is enorm goed opgevangen. Toen ik dus las dat er veel nieuwe markers verkrijgbaar waren, sprintte ik naar de Action. Helaas (net als de vorige keer) werd ik teleurgesteld want de stiften waren er niet meer. Maar gelukkig kwam mijn moeder nog langs een andere Action, waar ze ze nog wel hadden, yes! Ze nam alle pakjes mee, in totaal 48 stiften.

Zoals ik al zei had ik er eerder een review over geschreven, ik was en ben zo enthousiast over de stiften dat dit wel echt één van mijn beste aankopen is bij de Action. Ik gebruik ze elke week meerdere malen en twijfelde nog of ik niet van een ander merk meer kleuren zou aanschaffen zoals grijs en bruintinten, maar gelukkig kwamen deze nieuwe markers net op tijd.

In dit artikel ga ik niet uitgebreid mijn mening geven of ze echt goed reviewen, dat heb ik namelijk al gedaan in dit vorige artikel. Daarom deel ik in dit artikel hoe de kleuren er in het echt uitzien. Gelukkig is de kwaliteit en opmaak nog precies hetzelfde!

IMG_5664

IMG_5684 IMG_5690 IMG_5693 IMG_5694 IMG_5699  IMG_5730

Kortom: was je vorige keer net te laat en heb je ze niet kunnen kopen, dan zou ik ze zeker nu halen. Deze markers zijn een fijne toevoeging aan je “art stash”! En je kunt al een doosje met 12 stiften kopen voor €3,99.

Heb jij al gehoord van de nieuwe markers of heb je ze misschien al geprobeerd?  

Leave a Reply

Your email address will not be published.