Page 5 of 365

Home / OVERIG / Page 5 of 365
Page 5 of 365
Ik heb een beetje getwijfeld of ik deze foto’s wel online zou zetten, maar ergens kon ik het niet om ze te laten verstoffen op mijn harde schijf. De laatste tijd heb ik weinig outfits geplaatst, of nou ja vrijwel helemaal niet, dat heeft verschillende redenen die ik binnenkort in een artikel verwerk.
Dit waren de enige foto’s die ik gemaakt had met paars haar, het was mislukt helaas en ik wist vrijwel zeker dat ik er een nare reactie over zou krijgen als ik ze online zou zetten. Hoewel mijn haar er op deze foto’s nog best mooi uitzag, ziet het er nu grijs met paars uit, ik stoor me er niet meer aan. De foto’s zijn gemaakt bij Jessy alleen helaas toen we de foto’s wouden maken, was het al donker aan het worden, maar gelukkig bestaat er photoshop en dat heeft de foto’s nog een beetje kunnen redden! 
Binnenkort kunnen jullie hopelijk weer een hoop outfits verwachten! 

Schoenen – Dr. Martens / hoed – Takko fashion / kniekousen – H&M / blouse – kringloop Mallorca / trui – gekregen van de moeder van een vriendin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.