Photodiary week 1

Home / OVERIG / Photodiary week 1
Photodiary week 1

 Het is alweer een tijdje geleden dat ik een photodiary plaatste, of nou ja zo voelt het dan. Ik plaats vrij weinig foto’s op Instagram, of foto’s die jullie in een artikel ook al hebben gezien. Aangezien mijn camera’s overal mee naar toe gaan, is het verleidelijker om daar gauw een foto mee te maken, dan met mijn mobiel. Nog iets voor dit jaar dus, ik wil meer foto’s gaan maken met mijn mobiel!

Dit is een nogal diverse photodiary, een beetje kerst, een beetje nieuwjaar en mijn tekenaccount. Ik vlog nu dagelijks, en als ik film dan denk ik al gauw; ach laat maar ik hoef dit ook niet nog eens te fotograferen, maar dat moet ik niet denken, want ik kijk eerder foto’s terug dan filmpjes. 🙂

Instagram: Muchables & Muchablenl

 Ik ging naar Duitsland met mama en het cafeetje/restaurantje was zo mooi van binnen!

 Tijdens kerst wou ik graag een foto maken van een barbiepop en een zonnebril, het mocht niet zo wezen want mijn nichtjes rukten hem uit mijn handen.

 Op de begraafplaats waar mijn opa ligt, was er op kerstavond een lichtjestocht. Een heel mooi initiatief.

 Ik zocht en vond de perfecte bril, helaas niet in Nederland maar in Duitsland, nog even doorzoeken dus.

 Bij het plaatsen van deze foto voelde ik de zenuwen al.. Of nou ja eerder de angst..

 Ik ging op kerstavond naar de kerk en we kregen een soesje met muisjes.

Op 2de kerstdag ging ik samen met mijn oma naar een rommelmarkt, ik scoorde veel mooie items die gauw op mijn blog komen en ik laat ze misschien nog zien in een video!

Mijn zelfgemaakte cake smaakte wonder boven wonder erg goed!

 Het was zo ver, 1 keer in het jaar doe je het, en dan ineens gaat het snel en is dat moment wel heel dichtbij..

 Zie je ons twijfelachtig glimlachen, we wisten wat er zou komen..


We konden nog wel lachen, en oh wat ben ik weer trots dat we het gedaan hebben!

Ik ben weer begonnen met mijn tekenaccount, het stond bij mijn goede voornemens en ergens miste ik het ook wel. Jullie reacties zijn zo geweldig, en ik word er enorm enthousiast van!

Leave a Reply

Your email address will not be published.