Photodiary afgelopen half jaar!

Home / Personal / Photodiary afgelopen half jaar!
Photodiary afgelopen half jaar!

photodiary-2018-2

Het eerste deel van 2018 zit er alweer bijna op.. Even een besef momentje.. Het ging zoals gewoonlijk enorm snel., Ik vind het heel bizar om terug te kijken op afgelopen half jaar. Het was allemaal heel gek, soft uitgedrukt. Het was mooi en tegelijkertijd heel verdrietig. Ik heb mooie reizen mogen maken, mooie mensen mogen ontmoeten, ik ben 2 keer verhuisd en zette een nieuw bedrijfje op!

Jaa je kunt het wel een bewogen half jaar noemen haha. Zoals ik al zei heb ik mooie reizen mogen maken, maar tussendoor probeerde ik ook nog veel te werken en mijn school te halen. Hoewel mijn blog deels mijn werk is, heb ik er helaas niet genoeg tijd voor kunnen vrijmaken. Vandaar dus dat het deze keer een photodiary is van het afgelopen half jaar! Tegelijkertijd een goed moment om terug te kijken.

photodiary-2018-1

Dit jaar 2018 begon ik in Indonesië, daar reisde ik 3 weken samen met Sanne. Hier heb ik een aantal artikels over geschreven die ook op mijn blog staan. Het was een reis waar ik nog steeds elke dag aan denk en het juiste woord ervoor is toch wel: bijzonder haha.

photodiary-2018-3

Mijn favoriete plek om te lunchen (of te ontbijten) in Groningen, is de SmoothBrothers, ik ontdekte het cafeetje met Mirthe toen we er per toeval langs kwamen. / we hadden een project Narritive Printmaking op mijn opleiding, erg interessante resultaten zijn er uitgekomen! / We vierden Elise haar verjaardag in Leeuwarden. / Ik liet mijn haar kort knippen. / Ik ging weer op reis (en dat kondigde ik aan met een foto van een jaar geleden haha) / Ik portretteerde live mensen op een beurs bij TICA, ik heb heel veel leuke reacties mogen ontvangen! / Ik kocht een nieuwe (werk)telefoon en ben zo in love nog steeds met de kwaliteit van de camera. / Ook dit voorjaar had ik weer mijn eigen kraampje op het Creaweekend in Hardenberg. / Het is zo leuk dat wanneer je bij ons op school komt, er elke keer weer iets anders in de centrale hal staat of op de muren geschilderd is.

photodiary-2018-4

In februari ging ik samen met mijn moeder naar New York, het was zo ontzettend gaaf! Nog steeds vind ik het heel gek dat die droom is uitgekomen. Het was echt een geweldige ervaring en een hele toffe stad. Toch wel echt de tofste citytrip so far!

photodiary-13  photodiary-15

Tussen New York en mijn laatste reis zat een nog best “lange” periode. Ik ben nu iets meer dan 2 weken terug uit Zuid-Korea. Ook een reis om nooit meer te vergeten. Ik ging samen met Susan naar Zuid-Korea en Japan, met een tussenstop in China. Het was (ondanks onze geschrapte vlucht) echt heel tof! Wij verbleven in 3 verschillende wijken en bezochten nog een eiland, maar later meer over de details want er komen natuurlijk nog artikels over.

Het afgelopen half jaar zat ik eigenlijk vooral vaak op Instagram wanneer ik op vakantie was, vandaar dat er ook zoveel reisfoto’s op staan haha. En hoewel ik veel gereisd heb, heb ik ook naast school en werk nog veel andere dingen gedaan in Nederland. Vooral veel thee gedronken met vrienden (en ik mij maar afvragen waar mijn geld allemaal naartoe ging haha).

photodiary-11

Een tijdje terug ging voor het eerst cocktails drinken (ja echt!) met Nienke, en het was geen succes haha / ik ging langs bij een nieuw verkooppunt: kattencafé Poeslief in Groningen / ik zag Jessy na een lange tijd weer / samen met Julian ging ik naar de film: Call me by your name / helemaal in love met de Photo Booth op het Creaweekend!

photodiary-2018-13

Zoals ik al zei heb ik heel veel koffieafspraakjes gehad, met o.a. Julian, Sanne, Joris en Larissa. Ook ging ik eten bij Luna en hadden we een voorschoolse meeting zoals wij vorig jaar ook regelmatig deden, heel gezellig!

photodiary-2018-6  photodiary-12photodiary-2018-7photodiary-2018-14

Ook ging ik naar 2 concerten! Één van Sohn in Rotterdam en ik ging samen met Jessy naar Sam Smith in de Ziggodome. Allebei de concerten waren zo magisch, zo bijzonder. Samen met Mirthe ging ik naar Rotterdam en omdat wij niet meer diezelfde avond nog terug konden naar Groningen, besloten wij om een nachtje in een hostel te verblijven. Om de dag erna te gaan hightea-en in de Euromast!

photodiary-2018-8

De laatste keer dat ik met mijn oma naar een voetbalwedstrijd ging was alweer een tijdje geleden, dus (toen het nog mutsenweer was), bezochten wij een voetbalwedstrijd in het FC Groningen stadion. En ook net als de vorige keer deed ik een weddenschap met mijn oma. Ik was ervan overtuigd dat ze zouden winnen, net als de vorige keer, wat ze ook nu weer deden! Wij zijn vorige week uiteten geweest (degene die de weddenschap verloor moest betalen haha).

photodiary-10

Met mijn “oude” klasgenootjes spreek ik eigenlijk heel weinig af, superjammer want ik vind het altijd wel erg gezellig met hun. Deze keer deden we een soort mini reünie en gingen wij met zijn allen bowlen!

photodiary-2018-9

Ook net als vorig jaar gingen Hanneke en ik schaatsen in Kardinge. Ik had het dit jaar wel vaker willen doen maar net als elk jaar had ik het daar weer te druk voor. Ik hoop heel erg dat nu ik in Groningen woon, ik er meer tijd voor ga vinden komende wintermaanden.

photodiary-2018-16

Nog meer foto’s van koffieafspraakjes, en foto’s van een gezellige high tea samen met Nienke en Danielle, mijn reisgenootjes voor komende zomer!

photodiary-2018-15

Ik gaf na een lange tijd weer eens een workshop! Deze keer op een vrijgezellenfeest, met een hele leuke groep vriendinnen. Er zijn ook deze keer weer hele mooie resultaten gemaakt.

photodiary-2018-5

Samen met Julian bezocht ik weer een voorstelling in de stadsschouwburg van Groningen. Ook dat was alweer een lange tijd geleden dat wij dat voor het laatst deden, het was weer een stuk van het NNT en het was een zeer geslaagde avond!

Tot zo ver het verslag met alle hoogtepunten van afgelopen maanden! Ik ben nu al benieuwd naar de tweede helft van dit jaar 🙂

Wat is jou vooral bijgebleven van de afgelopen maanden? 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.