Photodiary afgelopen maanden!

Home / Personal / Photodiary afgelopen maanden!
Photodiary afgelopen maanden!

Dat ik al een langere tijd niet echt heel actief ben geweest op mijn blog had ik al wel in de gaten. Maar dat het alweer bijna een half jaar geleden was dat ik voor het laatst een photodiary deelde, had ik nog niet helemaal door. Al moet ik ook wel toegeven dat de tijd ontzettend snel gaat (ik vond het vroeger zo irritant als mensen dat dan zeiden, maar het is spijtig genoeg wel echt zo). Voorheen schreef ik elke week een photodiary artikel omdat ik zoveel deelde op mijn Instagram, nu is het er telkens bij ingeschoten.

Het is dus alweer een tijdje geleden dat ik voor het laatst mijn Instagram foto’s deelde. En natuurlijk (hoe kan het ook anders), heb ik veel gereisd en ook voornamelijk daar foto’s van geplaatst! Mijn doel was om bij terugkomst in Nederland ook weer wat consequenter te gaan plaatsen, maar dat is niet helemaal gelukt. Overigens gaat dat op mijn illustratie Instagram wel een stuk beter, dus toch iets dat gelukt is op Instagram gebied.

photodiary-1

Afgelopen zomervakantie reisde ik weer eens naar Azië, deze keer bleef ik er negen weken. Ik maakte een rondreis door het zuidoosten en bezocht 5 verschillende landen. Ik begon mijn reis samen met Elvira in Thailand. Daar verbleven wij een aantal dagen voordat wij naar Myanmar doorvlogen. Vorig jaar had ik al vijf weken rondgereisd door Thailand, maar omdat we nu niet door één land reisden, was het makkelijker om een retourtje Thailand te boeken. photodiary-2

Zoals ik al zei begonnen we in Thailand, om vervolgens door te reizen naar Myanmar. Daar was de grootste “cultuurshock”, maar daar nog steeds later meer over. Want de artikelen over deze vakantie zijn nog in de maak. Ik probeer er nu wel echt mee op te schieten omdat het zo alweer december is en ik dan weer over een nieuwe reis wil bloggen natuurlijk!

Maar goed, na Myanmar reisden wij door naar Laos. We hadden helaas niet mega goed weer en eigenlijk ook te kort om helemaal naar het zuiden van Laos te reizen, erg jammer! Toch was Laos erg mooi, weer heel anders dan Myanmar! In Laos verliet Elvira mij na vier weken samen gereisd te hebben, om weer terug te gaan naar Nederland. Ik reisde zelf door naar Cambodja waar ik Nienke zag. We hebben eerst twee weken door Cambodja gereisd en in Vietnam kwam weer een andere vriendin Daniëlle erbij. De laatste drie weken reisden wij met zijn drieën rond door Vietnam.

Het was zo’n bijzondere reis en achteraf is het zo snel gegaan. Vooral wanneer je weer thuis komt na een lange tijd, dan gaat alles gewoon door natuurlijk. En ineens ben je weer een paar maanden verder en leef je weer precies op dezelfde manier zoals je voordat je weg ging ook al deed.

photodiary-11
photodiary-10Processed with VSCO with a6 preset

Tussen mijn reis naar Zuid-Korea en mijn reis van 9 weken door Azië zat ongeveer een maand, die maand was zo ontzettend druk. Zo verhuisde ik onder andere twee keer!

photodiary-6

Voor mijn reis bezocht ik samen met Nienke allemaal leuke kunstprojecten op de grote markt, waaronder de Martinitoren in het klein nagebouwd met stijgers.

photodiary-15

Bij terugkomst in Nederland was het Noorderzon festival nog in volle gang, heel erg leuk! Ik heb een aantal keren het festival moeten missen omdat ik bijvoorbeeld nog in het buitenland zat, zo jammer. Deze keer was het op loopafstand van mijn kamer wat echt heel fijn was.

photodiary-4

Kort nadat ik terug kwam van mijn reis had ik al een evenement gepland met Mirthe. Al lang stond de Colorrun op mijn bucketlist en toen wij zagen dat het deze keer “de laatste keer” zou zijn, moesten wij natuurlijk mee doen. Het was een hele leuke ervaring en ik had het niet willen missen!

photodiary-7

In september stond ik weer op het Creaweekend om bezoekers na te tekenen. Daar zeiden Nienke, Elise en ik weer net als na de vorige editie, dat we snel weer moesten afspreken. Zoals dat meestal gebeurd, duurt het dan weer veel te lang voordat je dat daadwerkelijk gaat doen. Maar in oktober spraken we gelukkig eindelijk weer eens gezellig af in Groningen!

photodiary-16

Je mag mij voor weinig wakker maken, maar waar je mij wel voor wakker mag maken zijn de smoothiebowls van Smoothbrothers! Wanneer je ooit in Groningen komt dan kan ik deze plek zeker aanraden.

photodiary-18

Nienke behaalde haar diploma en voor het eerst bezocht ik een uitreiking op de Rug, heel anders dan dat ik gewend was. Na de uitreiking brachten we vooral veel tijd door in leuke cafeetjes in Groningen, heel gezellig!

photodiary-5

Dit jaar ging ik voor het eerst naar Creadoe in Utrecht. Ik had al wel veel gehoord over de beurs maar was er zelf eigenlijk nog nooit heen geweest. Het was heel anders dan ik verwacht had, misschien was dat ook wel zo omdat wij op zaterdag heen gingen en het echt ontzettend druk was. Ondanks dat de beurs een klein beetje tegen viel, was het gelukkig wel een hele leuke dag!

photodiary-12 photodiary-13

Sinds dat ik weer terug ben van mijn reis probeer ik veel meer te wandelen. Mijn streven is om elke dag een aantal kilometer te wandelen. Ik merk dat dat erg helpend is om je hoofd leeg te maken en om toch nog een beetje te bewegen op een dag dat ik alleen maar aan mijn bureau heb zitten tekenen.

photodiary-3

Bij terugkomst heb ik dus bijna geen berichten meer geplaatst op Instagram. Echt heel jammer, want ik had genoeg te delen maar ik heb mij vooral dus gefocust op mijn illustratie Instagram account. Misschien moet ik het gewoon doen en weer wat nieuwe foto’s gaan plaatsen deze week!

Volg jij mij al op Instagram?

Mijn persoonlijke/blog Instagram is: @Muchables en mijn illustratie Instagram is: @Muchable.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.