Shop nu je kerstkaarten met 15% korting!

Home / Creative / Shop nu je kerstkaarten met 15% korting!
Shop nu je kerstkaarten met 15% korting!

Gisteren was het natuurlijk Blackfriday! Bij veel (web)winkels kreeg je korting of hadden ze andere leuke acties! Ook op Etsy hebben verschillende etsysellers leuke “uitverkopen”. Natuurlijk kon mijn Etsyshop niet achterblijven, daarom heb ik de actie wat verlengd en krijg je tot en met zondag 15% korting op alle producten in mijn webshop met de code BLACKFRIDAY.

Er zijn verschillende (kerst)kaarten verkrijgbaar maar laatst heb ik ook nog nieuwe buttonsets toegevoegd en ook daar krijg je 15% korting op. Misschien kan je bijvoorbeeld nu al voor sinterklaas of de kerstdagen cadeautjes inslaan!

Zelf heb ik niets gekocht op Blackfriday, ik had ook verder niet echt iets nodig gelukkig. Wel vind ik het echt superleuk dat een aantal jaren geleden deze “speciale dag” ook in Nederland een ding is geworden. Mijn beste deal waren toch wel vliegtickets voor vier euro (een retourtje) naar Engeland!

kerstkaart

kerstkaart-5    sets il_fullxfull-1704548171_rycn

Wat is jouw beste Blackfriday aankoop?

Leave a Reply

Your email address will not be published.