Photodiary Manchester & in 3 tijdschriften!

Home / Photodiary / Photodiary Manchester & in 3 tijdschriften!
Photodiary Manchester & in 3 tijdschriften!

PicMonkey Collage

Ik wou dat ik kon zeggen dat deze eerste maand van het jaar enorm langzaam was gegaan en dat ik me nog steeds houd aan alle “goede voornemens die ik eigenlijk van vorig jaar heb meegenomen”, maar helaas.. De maand januari vloog voorbij en ook al heb ik niet het gevoel gehad, het blijkt dat ik nog best wat leuke dingen heb meegemaakt deze eerst maand!

Vandaag een overzichtje van de foto’s die ik de afgelopen 2,5 weken heb gemaakt! Waaronder voornamelijk foto’s van de citytrip naar Manchester. Het valt ongeveer wel op welke foto’s van daar zijn, vandaar dat er ook niet overal een beschrijving bij staat, haha!

Instagram: Muchables & Muchablenl

PicMonkey Collage1
Een echte Banksy! Best gek eigenlijk..
PicMonkey Collage2
We hebben zo ontzettend veel musea bezocht dat we bij het laatste museum na 1 verdieping er toch wel echt genoeg van hadden.

 

PicMonkey Collage3
Het klinkt gek maar alles in Engeland vind ik fotografiewaardig, zijn het geen bruggen, vloeren, dan zijn het wel de leuke auto’s.
PicMonkey Collage4
De heenreis / prachtige plafond van een winkelcentrum!
PicMonkey Collage7
Afflecks Palace is zeker een aanrader voor wanneer je in Manchester bent! Ik denk de beste plek bijna van heel Manchester haha.
PicMonkey Collage9
Wij gingen nog een dag naar Liverpool om daar een internetvriend te ontmoeten van Nienke, een hele gezellig dag is het geworden!
PicMonkey Collage14
Samen met Kristien gingen we naar de Hortus in Leiden en daar ontmoette we deze liever dikke kat, echt één en al liefde voor hem (of haar?). Ik wou hem zo graag mee naar huis nemen.. / helaas werden we gezandstraald op het strand.
PicMonkey Collage15
Er stond weer een nieuwe outfit op mijn blog!

PicMonkey Collage6  PicMonkey Collage8 PicMonkey Collage10 PicMonkey Collage11 PicMonkey Collage12 PicMonkey Collage13 PicMonkey Collage16 PicMonkey Collage17 PicMonkey Collage18 PicMonkey Collage19 PicMonkey Collage20

PicMonkey Collage5
Lekker impulsief vroeg Kristien of ik het leuk vond om haar te meeten in Leiden. Zo gezegd zo gedaan en uiteindelijk konden we het niet laten om ook naar het strand te gaan bij Katwijk aan Zee!
PicMonkey Collage21
Ik schreef een artikel over keuzes maken / ik sta deze maand (klein) in 3 verschillende tijdschriften, heb jij mij al gespot?
PicMonkey Collage23
Ik plaatste weer eens nieuwe tasjes op mijn Instagram die al snel allemaal weer verkocht waren!

PicMonkey Collage22

Hoe heb jij deze eerste maand van 2016 ervaren? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.