Review Nude Bluetooth speaker!

Home / OVERIG / Review Nude Bluetooth speaker!
Review Nude Bluetooth speaker!
Laatst ontving ik deze Nude bluetooth speaker van GSMpunt, ze hadden mij benaderd met de vraag of ik de speaker wou testen. Natuurlijk leek mij dat interessant, vooral omdat ik op vakantie zou gaan en het dan super handig is om een draadloze speaker bij je te hebben voor mee naar het strand bijvoorbeeld.
Ik ben zo’n persoon dat wanneer ik iets nieuws heb, dat ik het dan ook meteen wil uitproberen (ik ben vast niet de enige?).. Dit keer liet ik mijn broer zijn gang gaan en prutste hij wat met mijn mobiel en de speaker, en ja hoor binnen 2 minuten had hij het voor elkaar en kwam het muziek niet uit mijn mobiel maar uit het boxje.
De speaker kan je met je telefoon verbinden via Bluetooth, Bluetooth? Ja dat bestaat nog.. Ik vroeg me af waarom dat nog op mijn mobiel zat maar ik kwam er deze week achter dat het blijkbaar meerdere handigheden heeft, zoals het versturen van afbeeldingen vanaf je laptop naar je telefoon. Maar dat ter zijde. Dat mijn telefoon dit aankon vond ik zeer wonderbaarlijk..
Helaas stopte&schokte de muziek via bluetooth redelijk vaak, met als gevolg dat ik toch maar gebruik maakte van een kabeltje van de speaker naar mijn mobiel. Of dit aan mijn mobiel ligt of aan de speaker dat weet ik niet maar jammer is het wel. Overigens zit er geen kabeltje bij de speaker, die had ik nog van mijn vorige speaker.
Op het formaat en het uiterlijk heb ik totaal niets aan te merken, waar de veter(?) voor dient die eraan zit, weet ik niet want echt handig aan een tas vast maken ging niet. Maar hartstikke leuk voor de sier haha. Hij is lekker compact en neemt niet veel ruimte in mijn tas.
Dat ik de speaker zo vaak zou gaan gebruiken had ik niet verwacht, ik vind er een fijn geluid uit komen en ik ben zeker enthousiast! Ik denk dat ik hem voornamelijk ga gebruiken tijdens vakanties en festivals, en in de tussentijd gebruikt mijn broer hem.

Zoals ik al zei komt deze speaker van GSMpunt, een website met een groot assortiment aan telefoonhoesjes, waaronder Lumia 640 hoesjes & Iphone 6 hoesjes. De speaker is in 3 verschillende varianten verkrijgbaar en kost €49,95, of ik er zelf ook 50 euro voor had uitgegeven dat weet ik niet, maar misschien is dat meer omdat ik hem daar niet vaak genoeg voor gebruik en in het openbaar muziek luister via oordopjes.

Wanneer je denkt dat je de speaker vaak gaat gebruiken, zou ik hem zeker aanraden!

Leave a Reply

Your email address will not be published.