Ik geef weer een nieuwe workshop!

Home / Creative / Ik geef weer een nieuwe workshop!
Ik geef weer een nieuwe workshop!

whatsapp-image-2017-04-06-at-19-47-35

Laatst plaatste ik een artikel over de eerste workshop die ik zou geven met Jessy in de Flowkas in de Snorfabriek. Het was een groot succes zoals al te lezen was in dit artikel. Er waren meerdere mensen die we hebben moeten afwijzen omdat het zo’n succes was! Superleuk natuurlijk, maar het blijft jammer om mensen teleur te stellen. Direct na onze eerste workshop kregen we al vragen of er gauw weer een nieuwe workshops zouden komen in de toekomst. Zodoende planden we meteen een nieuwe workshop op 26 mei! 

Op 26 mei is het dus weer zover, een nieuwe workshop illustratief portret tekenen in de Flowkas! Net als de vorige keer wordt de workshop weer gehouden van 14:00 uur tot 16:30 uur. Hoewel we vorige keer een uur uitliepen gaan we er nu voor zorgen dat we binnen de 2,5 uur blijven haha. De workshop is weer €22,50 per persoon en daar zitten alle materialen bij in. Om mee te doen met de workshop hoef je trouwens echt geen tekentalent te zijn! Uiteindelijk gaat iedereen aan het einde van de dag naar huis met een creatief en mooi portretje.

Wie weet lijkt het jou leuk om ook te komen, je aanmelden kan nog maar er zijn nog maar een paar plekjes vrij! Voor meer informatie of om je in te schrijven kun je een  mailtje sturen naar contact@muchable.nl.

Ik heb er weer superveel zin in en kan niet wachten om met weer een nieuwe groep creatievelingen aan de slag te gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.