Photodiary week 26 // New layout!

Home / OVERIG / Photodiary week 26 // New layout!
Photodiary week 26 // New layout!
Vandaag is voorlopig mijn laatste rustdagje voor de komende 2 weken, 1 dag om te bloggen, en ik heb nogal wat om met jullie te delen dus dat wordt hard werken haha! Ik heb zoals wel vaker de laatste tijd, heel veel foto´s gemaakt maar er maar een klein deel op Instagram gezet. Op dit moment ben ik meer een avondmens of eerder gezegd nachtmens, aan ´s ochtends vroeg opstaan heb ik een hekel, ik werk liever tot 3/4 uur ‘s nachts door aan één project. Mijn ritme is ook op dit moment compleet weg, die ga ik over 3 maanden weer terug zoeken! 
Deze week heb ik ook foto’s die ik niet geplaatst heb op Instagram, dat komt omdat ik de laatste dagen weinig gefilmd, gefotografeerd en geschreven heb. Ik heb voordat ik weg ga nog 1 week om vooruit te werken met mijn blog, zoveel leuke ideeën!

 Om naar het buitenland te kunnen moet meer geregeld worden dan ik dacht, ik ging die dag naar de apotheek, bibliotheek, de fotograaf, het gemeentehuis, het postkantoor, 2 banken en belde 4 instanties, maar het levert gelukkig ook wat op hih | mijn nieuwe kastje is klaar dankzij papa, me happy!

 Ik zag deze lieve mensen weer op woensdag in Amsterdam | Mandy en ik hebben al onze papieren nu getekend en onze stage naar Mallorca gaat sowieso door, de vliegtickets heb ik diezelfde dag nog besteld!

 Ik vroeg op Instagram wie er misschien die dag naar de Urban Outfitters ging, ik had dinsdag schoenen aangehad maar niet gekocht, enorme spijt, maar ik was bang dat wanneer ik er een week later zou komen, ze weg zouden zijn, gelukkig heeft Sara ze voor me gehaald vanuit Antwerpen woehoee | vrijdag ging ik met mama naar Zwolle

 Zwolle | ik heb besloten toch een macbook te kopen, een rib uit mijn lijf.. Maar nu twijfelde ik over welke kleur hoes ik ga kopen, het wordt blauw of roze.. hmm

 Zwolle | met het gezin gourmetten

Ik ging naar de kringloop & naar een kledingwinkel met mama | deze 18jarige heeft een knuffel gekregen van haar moeder voor mee op reis, hoe schattig is Iejoor!

Oja en zoals jullie wel kunnen zien heb ik een nieuwe layout (alweer, ja alweer), ik merk dat als ik fouten ontdek waarvan het me niet lukt om ze weg te werken dat ik dan steeds minder zin heb om een artikel te schrijven, ik wil dat het geheel mij uitstraalt, en ik heb dat met deze layout meer dan met de andere te strakke layout. En ik wou graag zelf een illustratie maken, helaas lukte dat niet met mijn printer, maar dit is er uitgekomen!

De nieuwe layout.

En de oude layout. 🙂
1, 2 & 3 Zwolle | op zoek naar leren fijne sandalen, zoektocht mislukt | woensdag met Christiaan in de tram | met Chris bij Mediakraft | donderdag laatste keer op school | mooie gebouwen in Zwolle | leuke etalages en Sale | nieuwe fotografieplek haha | deze week 10 pakketjes verstuurd | te schattig hondje die we onderweg tegenkwamen! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.