Photodiary week 43 t/m 49

Home / OVERIG / Photodiary week 43 t/m 49
Photodiary week 43 t/m 49
Telkens als ik naar mijn blog keek vroeg ik me af hoe ik hem zo heb kunnen verwaarlozen, en het is zo vreemd want ik was helemaal gefocust op mijn terugkeer naar huis, ik had allemaal nieuwe ideeën en plannen maar er waren zoveel dingen die me toch tegen hielden. Maar die blokkade is nu weg! Ik moet weer even in het ritme komen en de komende tijd wordt erg druk, maar hopelijk kan ik gauw het blog leven weer oppakken. Als het goed is komen deze week mijn softboxen binnen, ik heb een nieuwe vloer gekocht (tja.. binnenkort op mijn blog *echt waar*), en ik kan niet wachten om eindelijk weer mijn leven met jullie te delen.
Deze weken heb ik ook gefilmd, ik ga dezer dagen kijken of het beeldmateriaal goed genoeg is om te plaatsen, door de drukte twijfel ik nog steeds of het wel verstandig is om weer dagelijks te gaan vloggen, be continued.. 

Maar goed! Vandaag een photodiary, een hele lange met alle foto’s van de afgelopen weken, ik heb er zeer weinig geplaatst en dat is absoluut niets voor mij aangezien ik normaal zo’n 5 per dag plaatste ongeveer. Het kwam mede doordat mijn telefoon gestolen was, maar ach, dat is het “verleden” vandaag een overzicht van de weken 43 t/m 49.
Instagram; Muchables & Muchablenl
 We kochten een kerstboom bij IKEA, sfeer & gezelligheid jaa! 
Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik Myrthe voor het laatst zag / Barcelona 
 From where I stand / het balkon van het appartement van mijn moeder en een vriendin / herfst & regen
 Yes ik mag weer aftellen! / in het vliegtuig och
 Hoe schattig is dit / kunstmuseum Barcelona
 Op het moment dat ik deze foto heb genomen ben ik mijn OV kaart verloren, gelukkig wist ik door deze foto waar ik moest zijn / onze nieuwe vriend
 Barcelona
 De leuke verschillende vloeren in huisjes / papegaaien aww
 Ik was er niets voor niets, nee.. stage / regenselfie
 Ik bezocht een expositie “Human bodies”, die wou ik al graag bezoeken in Amsterdam maar toen was het er niet van gekomen, hier gelukkig wel / Barcelona
 Voordat ik weg ging nog even langs de kringloop / Amsterdam
 Echt te leuk om dit in de brievenbus te vinden / de eerste foto die ik maakte in Barcelona
Barcelona / nieuwe sokken.. want tja ik had gerekend op zomer uhu 
 Haven Barcelona / cutee! 
 Barcelona 
 Ik vind streetart zo tof om te zien en vast te leggen op beeld, je weet nooit hoe lang het er zal blijven / een soort Urban Outfitters, zo leuk!
 Toch nog het strand gezien, de bikini was mee maar daar was het te koud voor.. / Arc d’Triomf Barcelona
 Ineens is die er, de obsessie met schattige duiven / prachtig park Barcelona 
Autumn ♥ / en daar is weer een duif
 Zo leuk om kaartjes te krijgen / en natuurlijk ook te versturen
Castel d’Montjuic Barcelona / Parc Guell Barcelona
*De volgorde van de foto’s klopt niet en natuurlijk komen er gauw wat artikels over Barcelona, en er komt meer binnenkort oehh! 

Leave a Reply

Your email address will not be published.