Review Brush Pennen van Ecoline!

Home / Creative / Review Brush Pennen van Ecoline!
Review Brush Pennen van Ecoline!

IMG_5886

Zoals jullie wel weten hou ik ervan om creatief bezig te zijn en al helemaal om met nieuwe materialen te werken. Ik vind het tof om telkens weer nieuwe materialen te ontdekken en uit te testen! Laatst kwam ik tijdens het surfen op het internet Brushpennen tegen van Ecoline. Ik kon het dus niet laten om ze te bestellen, en sinds ik ze binnen heb, ben ik verkocht. Tijd dus voor een review!

Allereerst even iets heel randoms, ik dacht dat Ecoline een soort materiaal was, maar blijkbaar is het een merk haha. Dat ter zijde, nu over de pennen/stiften zelf. Ik kocht een pakje van 10 stuks op Bol.com voor volgens mij 21 euro inclusief verzending, ondertussen zijn ze volgens mij al wel goedkoper geworden op sites, maar zelfs 21 euro vond ik ze wel waard.

IMG_5881

Ik vind handletteren steeds leuker worden en denk ook steeds meer na wanneer ik aan het schrijven ben. Maar ik moet nog steeds enorm veel oefenen want het gaat nog niet heel soepel en perfect maar ik vind het wel enorm leuk! Nu hebben jullie waarschijnlijk al door dat dit een hele positieve review gaat worden, ik ben namelijk enorm enthousiast.

Om het eerst maar te hebben over de pigmentatie, hetgeen wat ik erg belangrijk vind, vooral in dit geval. De pigmentatie is perfect, zelfs op relatief slecht papier. Ook drukken de stiften op wat dikker papier niet door, op dunner papier wel helaas. De punt van de pennen is erg fijntjes en flexibel waardoor je dunne lijnen maar ook dikke lijnen kunt zetten.

IMG_5882

Wel zou ik goed kijken wanneer je de stiften gaat bestellen, of je alle kleuren ook echt denkt te gebruiken. Zelf gebruik ik op dit moment namelijk alleen de okergele, rode, blauwe en zwarte. Dan is het misschien voordeliger om ze los te kopen. Want er zijn nog zoveel meer mooie kleuren te koop, zo wil ik deze week zelf nog een aantal bruintinten gaan halen en misschien een oud roze kleur.

Ik gebruik de stiften om mee te handletteren in de brieven die ik schrijf, in mijn agenda, in mijn dagboek of in mijn schetsboeken. Maar ook zijn ze leuk te combineren met illustraties!

Hieronder een aantal dingen die ik geprobeerd heb, zoals je ziet is het nog wat proberen en kijken of dingen werken. Het zijn de meest random woorden, herkenbaar haha?

IMG_5876

IMG_5853 IMG_5860 IMG_5863 IMG_5870 IMG_5871

Conclusie: de stiften zijn het helemaal waard voor het geld en zijn een mooie toevoeging aan je kunstbenodigdheden. En weet je nog niet zo goed of het wel iets voor jou is, dan kan je er eerst gewoon 1 kopen om uit te proberen! Maar ik kan je ervan verzekeren dat het waarschijnlijk niet tegen gaat vallen en je al gauw meer wilt halen!

Heb jij deze Brush Pens al eens geprobeerd? Zo ja wat vind je ervan?

Leave a Reply

Your email address will not be published.