Yes! Een tandpasta die werkt!

Home / Lifestyle / Yes! Een tandpasta die werkt!
Yes! Een tandpasta die werkt!

Processed with VSCO with a6 preset

Ik had nooit gedacht dat ik uit mijzelf een review zou schrijven over een tandpasta, maar ik ben oprecht zo enthousiast dat ik het veel te graag wou delen. Allereerst; dit is geen advertorial of gesponsord artikel, ik heb deze tandpasta gewoon zelf bij een Albert Heijn gehaald omdat ik op zoek was naar een oplossing.

Zoals velen waarschijnlijk wel weten hou ik veel te veel van thee, zo veel dat hoe vaak ik ook poets, er een thee aanslag op mijn tanden verschijnt. Één keer in het halfjaar ga ik naar de tandarts en wanneer ik terug kom ben ik altijd helemaal blij omdat ik weer normaal kan lachen zonder dat er een bruin laagje te zien is. Maar al heel snel zit er weer een bruin laagje theeaanslag op mijn tanden, ook al poets ik 2/3 keer per dag. Ik schaamde me er zelfs een beetje voor wanneer iemand dichtbij stond en ik met open mond ging lachen, je het duidelijk kon zien.

Processed with VSCO with a6 preset

Maar toen keek ik naar de televisie en kwam er heel toevallig een reclame voorbij over een tandpasta. Niet heel bijzonder opzich? Maar in de reclame zeiden ze dat die tandpasta oppervlakkige verkleuringen tot 3 keer meer verwijderd. Normaal geloof ik dat soort reclames nooit maar nu dacht ik; ‘ach, ik heb niets te verliezen’. Dus zodoende ging ik naar de Albert Heijn en kocht ik voor volgens mij €3,79 Oral-B 3D white luxe tandpasta (applaus voor degene die spectaculaire namen verzint).

Nogal sceptisch probeerde ik het diezelfde avond nog en serieus waar, het verschil was zo groot daarna. Het was ‘s avonds dus ik kon het misschien niet zo goed zien maar toen ik de ochtend erna mijn tanden bekeek, was het verschil wel enorm duidelijk. Na 5 keer poetsen was de volledige theeaanslag van mijn tanden en waren ze gelijk ook een stuk witter.

Tandpasta

Omdat ik zo ontzettend enthousiast ben over een tandpasta, wou ik dit te graag met jullie delen. Misschien ben ik niet de enige met dit probleem en het is misschien ook eens fijn om een oprecht eerlijke positieve review te lezen. Hoewel ikzelf misschien dit artikel al had weg geklikt als ik had gelezen dat het over een tandpasta ging.

Tandpasta2

Dit was nogal een ander soort artikel dan normaal, maar wie weet heeft iemand er wat aan. Ik ben blij met het resultaat en gebruik het nu regelmatig! Ik weet alleen niet helemaal zeker of dit echt goed is om dagelijks te gebruiken dus gebruik ik ook nog steeds mijn ‘oude’ tandpasta. Ik vind het heel jammer dat ik geen before foto’s heb gemaakt, maar ik had niet verwacht dat het dus zou werken (en dat ik er een artikel over zou schrijven, haha).

Hebben jullie dit wel eens geprobeerd?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.