School picknick

Home / OVERIG / School picknick
School picknick
Aan het einde van elk jaar wordt het schooljaar afgesloten met een picknick, zo ook gisteren. We hadden eigenlijk een week geen school maar workshops, gisteren was de laatste dag dat we naar “school moesten” of nou ja eigenlijk naar een ander terrein waar we voor school “kunst” hadden gemaakt haha.
Het is vreemd dat er nu alweer 2 jaren voorbij zijn op deze school, gisteren is het afgesloten, dat voelt best naar. De komende 2 jaar ben je meer op jezelf gericht, je gaat niet echt naar school maar loopt stage of studeert af, we zullen nooit meer als één klas les hebben. Deze 2 jaren zijn zo ontzettend snel gegaan, dat krijg je dus wanneer je plezier hebt, alleen maar beter op zich, maar het loslaten van de school en de klas vind ik moeilijk, ik mis ze serieus nu al. Natuurlijk kun je nog wel afspreken maar met stage gaat iedereen een andere kant op, en sommigen moeten nog een jaar inhalen (oftewel ze doen een jaar over) en zij zullen in het 4e jaar niet met ons les hebben. 
Gisteren was gezellig, veel eten met iedereen en er hing zoals altijd een fijne sfeer! Binnenkort komen er nog beelden van deze picknick in een filmpje over deze afgelopen week. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.