Een nieuwe dagbackpack!

Home / Fashion / Een nieuwe dagbackpack!
Een nieuwe dagbackpack!

Vorige zomervakantie ging ik voor het eerst backpacken. Ik reisde 5 weken door Thailand samen met Larissa, het was echt superleuk en ik vond dat ik wat betreft spullen best goed was voorbereid! Ik had een grote backpack ontvangen van Decathlon en had een dag-backpack gekocht bij de ANWB. Beiden tassen bevielen mij erg, maar mijn dag-backpack was soms nogal vervelend, mede omdat hij eigenlijk voor een wintersport vakantie bedoeld was. Dus besloot ik om voor de reis deze komende zomer, een andere backpack aan te schaffen.

Ik kon maar niet de perfecte dag-backpack vinden en weet ook niet zeker of ik hem nu gevonden heb. Maar toch ben ik erg blij met mijn nieuwe aanwinst: een The North Face backpack. Het is een 29l backpack, wat mijzelf heel handig leek voor wanneer ik bijvoorbeeld een paar dagen ergens heen ga en mijn grote backpack in een hostel achterlaat. Zoals binnenkort in Japan.

Tas Duifhuizen

Niet alleen door het formaat koos ik voor deze tas. De elastieken aan de voorkant miste ik heel erg op mijn vorige dag-backpack, zo zijn ze bijvoorbeeld handig voor je jas of handdoek, maar ook voor mijn snorkel masker (waarvan ik nog niet zeker ben of ik hem wel mee neem). Ook de vele vakjes in de tas vond ik een pluspuntje, zo is er een groot vak voor je laptop en voor je tablet/ipad, en dat iPadvakje past perfect mijn tekentablet! Omdat ik deze zomer nog langer weg ga dan vorig jaar, heb ik mijn laptop goed laten verzekeren zodat ik hem mee kan nemen op reis.

Tas Duifhuizen

Net als bij mijn vorige backpack is er een apart “gat” voor de slang van je waterzak! Al denk ik dat ik de waterzak deze keer thuis zal laten.

Processed with VSCO with nc preset

Mijn voorvakje gebruik ik denk ik het meest op reis. Ik draag nooit een buideltasje dus alle dingen die ik snel nodig heb zoals geld, zonnebril of mijn camera, zitten in het voorvakje. Soms wel riskant maar dat kijk ik een beetje per situatie aan.

Tas Duifhuizen

Ik scoorde de tas bij de Duifhuizen Tassen & koffers in Veenendaal en tot mijn grote verrassing kreeg ik tijdens het afrekenen ook nog korting omdat ze blijkbaar de laagste prijs garanderen. Dus nu kostte hij mij 20 euro minder dan stond aangegeven op het label. Online is hij verkrijgbaar voor €74,90. Al kan ik het wel aanraden om toch langs een filiaal te gaan, zo kan je je laten helpen bij het verstellen van je backpack bijvoorbeeld of je kunt je laten adviseren. Ook is het fijn om de kleuren in het echt te kunnen zien en een tas echt even te kunnen voelen. Dat vind ik met bijna alles wel zo, het is toch fijner om te voelen wat voor kwaliteit een product is, dat is online lastiger om te zien.

Tas Duifhuizen  Tas Duifhuizen

Tas Duifhuizen

Wat voor tas neem jij altijd mee tijdens het reizen? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.