Succes is a series of small wins

Home / Fashion / Succes is a series of small wins
Succes is a series of small wins

*Doet een vreugdedansje* het is namelijk alweer bijna lente! Of nou ja nog een weekje, bijna dus 😉 Ik kan niet wachten om weer normaal outfitfoto’s buiten te kunnen maken zonder te bibberen haha. De afgelopen dagen heb ik intens genoten van het weer, alles is gelijk zoveel fijner en ik had niet gedacht ooit zo gelukkig te worden van dit weer.

Ik weet niet wat het is maar ik heb zelfs het gevoel dat in deze tijd zelfs de geur buiten anders is. En sowieso wie wordt er nou niet blij van de mooie bloemetjes die overal uit de grond komen? Best een bijzondere gebeurtenis als je er goed over nadenkt, je plant een bloembol en vervolgens ontpopt zich dat na een tijdje tot een prachtige bloem. In ieder geval maakt dit weer me zo blij en kan ik niet wachten tot de lammetjes weer geboren worden, duurt niet lang meer denk ik!

Maar voor nu nog één winters outfitartikel, hopelijk de laatste voorlopig haha.

De foto’s zijn gemaakt door Myrthe Hoekstra.

Worden jullie ook zo blij van dit fijne lente weer?

Leave a Reply

Your email address will not be published.