Unboxing Happyreads box maand Maart!

Home / Lifestyle / Unboxing Happyreads box maand Maart!
Unboxing Happyreads box maand Maart!

Bij het horen van het woord maart kan ik me gewoon niet voorstellen dat het alweer de derde maand is van dit jaar. Een “nieuwe” maand betekent ook; een nieuwe boekenbox van Happyreads! Ik schreef al eerder een unboxing van de boekenbox januari editie! Net als in januari werd ik weer gevraagd om een kaart te illustreren voor de boekenbox maart editie.

Deze week ontving ik deze boekenbox waar ik weer enorm enthousiast over ben! Hoewel ik het vorige boek van Dagmar nog niet uit heb vanwege tijdnood, kan ik niet wachten om te beginnen in dit nieuwe boek. Er was helaas wat mis gegaan met de verzending en degenen waar de oorspronkelijke box bezorgd is, zijn op vakantie haha. Maar gelukkig ontving ik nog net op tijd deze nieuwe boekenbox zodat ik hem met jullie kan delen. Deze maart box is namelijk nog verkrijgbaar, dus wanneer je nou net zo enthousiast wordt als ik van het pakket, dan kan je hem hier nog bestellen!

Deze maand zat er in het pakket het boek kleine wonderen van Stephanie Knipper, een mini poster geïllustreerd door mij, een roos, een bloomon kortingskaart, een receptenkaart voor lavendelbrood (hoe cool!), een theebloem en bloembollen!

 

Kleine wonderen is geschreven met veel gevoel en begrip voor wat het betekent om ‘anders’ te zijn. Het is een roman over het belang van familie en over de bergen die mensen kunnen verzetten om hun geliefden te beschermen.

Deze boekenbox kost €29,95 en is hier te bestellen.

Heb jij al eens een boekenbox besteld? Of heb jij toevallig dit boek al gelezen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.