Terugblik op afgelopen periode!

Home / Personal / Terugblik op afgelopen periode!
Terugblik op afgelopen periode!

Projectweek 2

Misschien is het je opgevallen dat er deze week geen artikel online is gekomen, in één woord zou je waarschijnlijk begrijpen waarom: beoordelingsweek. Een tijdje geleden schreef ik een artikel over hoe ik deze nieuwe schoolperiode in wou gaan, ondertussen heb ik deze week dit blok afgerond. En dus is het tijd voor een terugblik en update!

Ik wou eerder deze week deze terugblik al schrijven maar het leek mij niet helemaal verstandig om hem toen al te plaatsen aangezien ik nog beoordeeld moest worden haha. Als ik heel eerlijk ben voelde het alsof er geen einde kwam aan deze periode, al heeft het ook wel een behoorlijke tijd geduurd voordat het voorbij was, het is alweer maart wow!

In mijn artikel voordat ik begon aan deze periode had ik het over het samenwerken, dat is een heel interessant proces geweest. Ik had een leuke projectpartner maar in bepaalde opzichten leken we teveel op elkaar waardoor dat het project tegen hield. Ook was het een uitdaging om een balans te vinden tussen al het werk aangezien je aan één project werkte en nooit echt klaar was. Maar goed, deze periode liep dus iets anders dan gehoopt en ik ben erachter gekomen dat architectuur studeren niets voor mij gaat zijn haha.

Projectweek 1

Maar nu iets positiefs, want komende maandag begint er een nieuwe schoolperiode en ik kan niet wachten! Ik hoop ook weer het hardlopen en vloggen op te kunnen pakken want daar heb ik deze gehele periode geen tijd voor kunnen maken. In ieder geval na het schrijven van dit artikel voel ik toch een beetje die opluchting die ik gehoopt had, yes! En afgelopen weken heb ik heel wat leuke afspraken gehad en nu met het lentezonnetje gaan we met een goed gevoel de (bijna) lente in.

Oh en tijdens deze afgelopen weken hebben we ook een week projectweek gehad, waar ik al wel over heb verteld en wat wel geweldig was. Dus daarom blije foto’s van die week, yay!

Ben jij ook zo blij dat het lente wordt? 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.