The first step towards failure is trying.

Home / Fashion / The first step towards failure is trying.
The first step towards failure is trying.

Mijn allerlaatste outfit met lang blond haar! Ik heb na deze foto’s (maart 2015) nooit meer outfitfoto’s gemaakt. Binnenkort ga ik daar dus mee bezig! Alleen is en blijft het lastig om een fotograaf en locatie te vinden, en dan ook nog hopen dat het weer een beetje meezit.

Maar goed, mijn dag bestaat vandaag zo goed als alleen uit dingen voor school doen. Want hey ik mag me gaan voorbereiden op mijn afstuderen en dat valt toch wel een beetje tegen. Maar het komt goed, alleen in de eerste week krijg je zoveel informatie toegegooid dat het verwerken ervan soms de nodige onzekerheden met zich mee brengt.

Nog 1 oud outfit artikel, vooruit.. Gelukkig draag ik deze outfit nog wekelijks. Oh en voor ik het vergeet te zeggen, morgen is er een Instagram meeting in Utrecht, kom jij ook?

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.