There will never be silence

Home / Fashion / There will never be silence
There will never be silence

PicMonkey Collage2

Vandaag is mijn laatste schooldag, of nou ja soort van. Beter gezegd: lesdag. Ik ga nog eventjes heen voor de gezelligheid en verder ben ik de komende 2 weken nog vrij, volgende week zondag ga ik namelijk naar Valencia voor 2 weken voor een uitwisselingsproject! Of nou ja zo noem ik het want uiteindelijk is het geeneens een uitwisseling, maar goed.

Wanneer we terug komen uit Valencia begint meteen de afstudeerperiode wat ik toch wel heel spannend vind maar wat waarschijnlijk wel goed komt. (nog even 2 weekjes stressen want ik heb nog steeds geen afstudeerproject. Dus als iemand een illustrator zoekt voor een boek, let me know ;))

Kortom, er staan weer leuke dingen op de planning! En stiekem kon ik het niet laten om deze outfitfoto’s van 2 maanden geleden nog te gaan plaatsen, 1 van de outfits die ik erg vaak draag, samen met mijn C&A tas waar ik nog elke dag blij mee ben!

Processed with VSCO with a6 preset

PicMonkey Collage

Processed with VSCO with a6 presetPicMonkey Collage3

Foto’s zijn gemaakt door Kyara

Leave a Reply

Your email address will not be published.