Uncategorized

Instagram // tekenaccount

Collages36

6 maanden geleden is het al ongeveer, toen ik begon met mijn tekenaccount. Het begon als iets kleins, een grappig tekeningetje op mijn persoonlijke account. En nu.. Nu is mijn teken account op Instagram nog steeds aan het groeien, al ben ik wel minder actief geweest de laatste tijd omdat mijn schetsboek thuis ligt. Ondertussen heb ik al meer dan 400 mensen na getekend, en nog heel veel aanvragen elke dag.

Ergens ben ik wel toe aan een nieuwe uitdaging, ik vind dit nog steeds leuk om te doen, maar iets nieuws lijkt me ook heel leuk. Eventjes brainstormen, of ik laat het toeval weer zijn werk doen.

Er waren een hoop toffe projecten die ik aan het plannen was voordat ik weg ging, op dit moment zijn die door het reizen weggevallen, ik kan helaas niets inscannen en ik dacht niet genoeg tijd te hebben aangezien ik stage zou horen te lopen. Wie weet pak ik die projecten nog eens op, elke dag wordt ik in ieder geval weer blij van alle lieve reacties!

Het liefst zou ik zeggen, iedereen die onder dit artikel reageert, teken ik na, maar ik ben bang dan ineens spam te krijgen. Toch zal ik proberen zoveel mogelijk echte lezers/lezeressen na te tekenen, en het is ook nog eens leuk om te zien hoe mijn volgers er nou echt uitzien.

Laat je Instagram hieronder achter in een reactie, en wie weet!


Linkjes: MUCHABLENL & MUCHABLES

32 thoughts on “Instagram // tekenaccount

 1. Blijkbaar volgde ik je nog niet op IG, maar daar is verandering in gekomen: Ik volg! :)
  Je tekeningen zien er superleuk uit, beetje in de stijl van Blond Amsterdam maar wel eigen! Cool! 😀

  Mijn IG is: @sandrahpw
  maar mijn profielfoto is samen met vriendlief, weet niet of dat handig is?! Kijk maar 😉

  Liefs,

 2. HEY, wat grappig dat ik jou weer vind door een reactie op m'n blog. Ik volgde je vroeger al een tijdje op youtube, en nu ben ik voor het eerst op je blog! Ziet er erg leuk uit (: En je tekeningen zijn ontzettend schattig <3

 3. Haha, ik wil ook nog steeds wel nagetekend worden :)! M'n instagramaccount is denisekoopmans, maar dat weet je :). Wel leuk dat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Misschien is het tekenen van kledingdetails ook leuk.

 4. Ja! Dat is zó onwijs schattig! Ben fan van je tekenkunsten :)
  Mocht je ooit tijd over hebben… mijn instagram account is @Joannemmm
  Het is misschien ook wel leuk om er lijfjes en kleding bij te maken als je een nieuwe uitdaging zoekt.
  Liefs

 5. Oh!, wat leuk! Ik volg je beide instagram accounts en ben echt een fan. Zou je mij ook kunnen tekenen? Ik weet dat ik het ook al op Instagram gevraagd heb. Dat is toch niet erg? @madeliefbuzz Ga vooral zo door met je geweldige ideeen!

 6. Wauw, dat ben jij dus! Haha, echt zo grappig! Ik volgde je blog al een tijdje, en kende jouw tekeningetjes al, maar nu pas leg ik de link met jou, haha! Ik vind de poppetjes zo ontzettend schattig, je hebt echt talent meid. En de foto's op je 'normale' instagram zijn ook zo mooi! Ik volg je met heel veel plezier!
  Trouwens, je mag altijd mij natekenen hoor, dat zou ik super vinden :) Mijn ig is @amberhofmans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *