Mijn nieuwste aanwinst: een Burkely tas!

Home / Fashion / Mijn nieuwste aanwinst: een Burkely tas!
Mijn nieuwste aanwinst: een Burkely tas!

Laatst plaatste ik een artikel over hoe ontzettend blij ik was met mijn nieuwe aktetas die ik gescoord had in de kringloop. Nog steeds ben ik ontzettend blij met de tas, maar helaas gebruik ik hem niet vaak genoeg omdat hij van zichzelf al best wel zwaar is. Toch ging hij nog steeds overal mee naar toe als ik veel spullen mee moest nemen,  naar bijvoorbeeld school. Wel merkte ik dat na een tijdje de binnenkant begon te scheuren omdat hij al wat ouder is natuurlijk, maar dat nam ik maar voor lief.

Toch wanneer ik een dag naar Utrecht ga neem ik die tas niet mee omdat ik er niet op vertrouw dat hij het volhoudt haha (heel logisch om er dan een laptop van 1400 euro in te vervoeren;). In ieder geval was ik opzoek naar een nieuwe tas die stevig genoeg is, fijn zit, waar alles in past maar die er natuurlijk ook nog leuk uit ziet. Per toeval benaderde Marington mij of ik een tas wou reviewen en zij verkochten de tas die ik al langer wou! Een leren tas met vintage look waar mijn tekentablet, laptop en camera in kan. Ik ontving de tas en heb hem nu ongeveer 2 weken in gebruik, samen met mijn Fjallraven tas is dit mijn nieuwe favoriet. Hij is groot genoeg om alles mee te nemen en ziet er ook nog eens heel mooi uit.

Ook heeft de tas veel verschillende vakjes, iets waar ik persoonlijk erg van hou, in het middelste afgesloten vak kan ik bijvoorbeeld handig mijn extern harde schijf en portemonnee opbergen. In het voorvakje juist mijn oordopjes en oplader.

Ik heb maar 2 minpuntjes aan de tas en dat is dat het leer nog wat ruw is waardoor hij mijn panty beschadigd en ik vind het jammer dat er geen handvat aanzit maar dat is niet noodzakelijk en dat wist ik van te voren natuurlijk! In ieder geval zijn deze 2 kleine minpuntjes acceptabel en ben ik er nog steeds onwijs blij mee. Deze tas gaat nog veel van mijn spullen dragen. 🙂

Bizar trouwens hoeveel spullen ik meesjouw dagelijks haha!

tas-marington

Processed with VSCO with hb2 preset

Deze Burkely tas kost €99,95 bij Marington.

Wat voor tas gebruik jij dagelijks?

Leave a Reply

Your email address will not be published.