Mijn plannen voor de komende tijd!

Home / Creative / Mijn plannen voor de komende tijd!
Mijn plannen voor de komende tijd!

img_4106

Nadat ik net door mijn agenda bladerde besefte ik mij dat ik voor de komende tijd geheel ben volgepland met leuke en interessante dingen. En hoewel school zo weer gaat beginnen leek het mij leuk om mijn plannen voor de komende tijd met jullie te gaan delen. 

Ik ben natuurlijk net terug gekomen uit Thailand (2 dagen geleden) en hoewel ik eigenlijk wel even zou willen uitrusten gaat dat hem niet worden, ik ga namelijk vrijdag voor een week naar Denekamp om op een camping te gaan werken! Het is alweer een jaar geleden dat ik voor het laatst animatiewerk deed dus ik heb er wel enorm veel zin in. Nu maar hopen dat ik het typetje Izzi mag spelen haha.

18359431_1399558513420667_993617742786100292_o

Dat is mijn plan voor de komende week, maar stiekem heb ik alles volgepland tot 25 oktober. Dat had ik al gedaan voordat ik weg ging naar Thailand op 18 juli. Gelukkig zijn het wel allemaal leuke dingen die er gepland zijn! Zo ga ik meteen door wanneer ik gewerkt heb op de camping in Denekamp naar camping Minerva, een introductiekamp voor de eerste jaars kunstacademie studenten. Vorig jaar schreef ik er al een artikel over, we sliepen in kartonnen tenten (wat veel indruk op mij heeft gemaakt haha) en het was één en al gezelligheid! Daar ga ik een paar dagen vrijwillig helpen wat sowieso weer heel leuk wordt!

workshop-snorfabriek

Bij terugkomst is school al weer begonnen (11 september) en begin ik aan mijn 2de jaar kunstacademie. Deze keer vakgericht: illustratie, yay! Ik kijk er al een jaar naar uit en ben heel benieuwd hoe alles gaat zijn. Vanaf dan ga ik heel september elk weekend op een evenement of festival staan met mijn eigen kraampje en er is natuurlijk weer een nieuwe workshop gepland op 22 september. Over mijn plannen in oktober zal ik binnenkort meer vertellen, eerst deze drukke maar leuke septembermaand en laatste augustusweek ervaren! Ook zal ik de exacte data van evenementen delen op mijn Facebookpagina!

Wat zijn jouw plannen voor september? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.