Photodiary / afstuderen, eigen bedrijf & Kreta!

Home / Photodiary / Photodiary / afstuderen, eigen bedrijf & Kreta!
Photodiary / afstuderen, eigen bedrijf & Kreta!

Wow! Mijn laatste photodiary was letterlijk 4maanden geleden.. Nodig tijd voor een nieuwe photodiary dus! De afgelopen 4 maanden waren bizar, maar dat besef ik mij nu pas, want ik had juist het gevoel dat ik stil stond terwijl alles om mij heen door ging. Misschien heb ik een deel zelfs niet “echt” ervaren, ik was er fysiek bij maar besefte niet alles. Er zijn heel wat dingen gebeurd en een deel van die dingen heb ik gedeeld op Instagram en ga ik nu delen met jullie!

Omdat het aardig wat foto’s waren (96 om precies te zijn), heb ik ze in verschillende “categorieën” verdeeld. Hoewel 96 foto’s voor mijn doen nog niet eens zoveel foto’s zijn voor 4 maanden, was dit artikel toch niet zomaar in een uurtje klaar. Op mijn volgende photodiary zal je dan ook niet meer 4 maanden op hoeven wachten, haha.

PicMonkey Collage

1 van de dingen die ik zo ontzettend leuk vind aan Instagram is het terug kunnen scrollen door je feed. Bij mij zijn het periodes van enorm veel vakantiefoto’s, naar een periode van hele lichte foto’s en dan weer een shitload aan festivalfoto’s. Ik word er ook enorm vrolijk van als ik die foto’s/periodes weer terug zie. Dan besef ik mij weer hoe tof mijn leven is. PicMonkey Collage2

Ik heb er al een artikel over geschreven, ik was naar Kreta op vakantie, waar ik een hele mooie week had samen met mijn ouders. Het weekje rust deed me goed en het was fijn om na een vrij stressvolle periode even te relaxen.

PicMonkey Collage3

Een tijdje terug alweer, ging ik naar een bloggersmeeting van de winkel Elle Aime, het was een enorm gezellige dag en ik heb genoten!

PicMonkey Collage4

Yay! Dit was ook een goede periode voor mijn kaartjes, ik begon met het verkopen van nieuwe kaarten en ik had nooit kunnen bedenken dat het zo goed zou lopen! Daarom “opende” ik laatst mijn webshop, zo gaaf, enorm bedankt!

PicMonkey Collage10

Een aantal klasgenoten hadden een expositie als afstudeerproject, mij werd gevraagd of het mij leuk leek om ook te komen exposeren daar. Zodoende ging ik diezelfde dag nog mijn spullen bij elkaar zoeken om te exposeren in het Wepp in Groningen. Leuke en leerzame ervaring, maar vooral heel gezellig.

PicMonkey Collage6

Ik zag Jessy na een redelijk lange tijd weer en natuurlijk moeten er tijdens zo’n lunch enorm veel foto’s gemaakt worden, yeay!  PicMonkey Collage8

Ik verfde mijn haar in de tussentijd een keer roze een keer paars en een tijdje is het grijs geweest. Ook won ik samen met Iris, de schrijfster van het kinderboekje (afstuderen) in de voorrondes van een ondernemerswedstrijd, de eerste prijs.

PicMonkey Collage9

Het was ook weer tijd om even naar school te gaan, op school was er een musical Hairspray, heel tof was het! Ook promoveerde ik tot pizza bezorgster en schreef ik mij eindelijk in bij de KVK.

Kortom: dit waren 4 leerzame maanden, ik kijk er met een goed gevoel op terug.

Wat is het tofste wat jij deze afgelopen 4 maanden hebt gedaan/bereikt?

Leave a Reply

Your email address will not be published.