10 Christmas blogposts!

Home / Lifestyle / 10 Christmas blogposts!

Untitled53

De decembermaand staat voor mij vrijwel altijd in het teken van: KERST! Zo zijn ook de meeste artikels die deze maand online gekomen zijn in dit thema. Daarom deel ik vandaag in dit artikel alle artikels rondom kerst die de afgelopen tijd online gekomen zijn! En natuurlijk blijft het niet bij alleen deze artikels en video’s, er staan er nog een paar op de planning!

Adventkalenders – vanaf 1 december is het echt aftellen tot aan kerst, in deze blogpost liet ik 2 manieren zien hoe je een adventskalender kunt maken.

12 foute kersttruien – wat is kerst nou zonder foute kersttrui? In dit artikel deelde ik 12 foute kersttruien!

Kerstillustraties – 1 ding waar ik op dit moment weer veel mee bezig ben is: illustreren! Dan kan ik natuurlijk niet achter blijven met dit thema!

Kerstkaartjes #1 – ik vind het ontzettend leuk om kerstkaartjes te krijgen en te sturen, daarom liet ik in dit artikel zien hoe je 4 originele kerstkaartjes kunt maken.

15 cute christmas gifts – heb je nou nog geen idee wat je moet halen voor kerst, dan is dit zeker een artikel om te lezen!

Kerstslinger – om mijn muur wat op te fleuren vind ik het altijd leuk om slingers op te hangen. Ook met kerst kan ik niet achterblijven en maakte ik een zuurstokjes slinger.

Kerstkaartjes #2 – het 2de artikel al waarin ik liet zien hoe je op nog 4 andere verschillende manieren kerstkaartjes kunt maken.

Decemberverwachtingen – vond jij dit jaar ook zo ontzettend snel gaan? Ik maakte nog 1 lijstje waarin ik deelde wat mijn verwachtingen waren voor deze laatste maand!

Illustratie kerst struggles – tja, wie heeft ze niet? Kerst struggles, jaa, ik deel ze door middel van illustraties!

10 dingen die je kunt doen in je kerstvakantie – vanaf gisteren heb ik ook officieel vakantie! Maar wat kun je nou allemaal doen in je kerstvakantie? Ik heb een kort lijstje met leuke dingen gedeeld en ik ben erg benieuwd wat jullie gaan doen in deze kerstvakantie!

Ik ben heel benieuwd naar of jullie ook al kerstartikels geschreven hebben of hebben jullie er één die ik zeker nog moet lezen? 

Leave a Reply

Your email address will not be published.