3 gratis herfstige telefoonachtergronden!

Home / Creative / 3 gratis herfstige telefoonachtergronden!
3 gratis herfstige telefoonachtergronden!

achtergronden-2

Laatst maakte ik weer een aantal nieuwe “herfstige” patronen. En omdat eigenlijk mijn eigen achtergrond weer wat te zomers was in verhouding met het weer, besloot ik om deze patronen te delen als nieuwe gratis telefoon achtergronden!

Heel lang is de herfst mijn favoriete seizoen geweest, en hetgeen waar ik mij het meeste op kon verheugen (nog steeds), is dat ik weer herfstige kleding aan kan! De warmere kleuren en blousejes met patronen en natuurlijk kunnen de truien weer uit de kast gehaald worden en die heb ik toch wel gemist haha.

Stiekem denk ik dat dit mijn favoriete telefoon achtergronden zijn van die ik gedeeld heb tot nu toe! En ik heb er ondertussen al best een paar gedeeld:

achtergronden

Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3

Welk patroon is jouw favoriet?

Leave a Reply

Your email address will not be published.