Botanische waterverf achtergronden

Botanische waterverf achtergronden

 

Wanneer je mij volgt op Instagram dan ben je deze achtergronden wellicht al wel eens tegengekomen. Toch kreeg ik laatst de vraag of ik ze ook nog wilde delen op mijn blog. Ik was eigenlijk verbaasd dat ik ze nog niet eerder gepubliceerd had, maar beter laat dan nooit! Deze patronen heb ik al een aantal maanden geleden gemaakt, maar gewoon vergeten te plaatsen denk ik!

Ondertussen heb ik al heel wat artikelen gepubliceerd met telefoon achtergronden. Maar, mocht je nog specifiek naar een patroon, tekst of afbeelding opzoek zijn, laat het mij weten! Wie weet wordt in het volgende artikel wel jouw idee uitgewerkt.

achtergronden-4

Achtergrond 1 / achtergrond 2 / achtergrond 3 / achtergrond 4

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.